söndag 28 mars 2010

Sköna söndag


Söndag- ingen vilodag för oss rastlösa själar...


Det vackra vårvädret har avtagit men fam. Axelsson bestämde sig ändå för en liten tur ner till vackra Grötvik idag. Det blåste iskalla vindar och luften var frisk och härlig. Kändes mer som vinter än vår idag dock.

Vi hann även med lunch på Burger King, en tripp till Biltema, Intersport och Skoaffären innan vi uträttade vårt egentliga ärende för dagen; länsmuseet i Halmstad. Kära vännen / grannen/ fotografen Anders hade fyra tavlor med i 'Hallands Konstförenings Vårsalong' och idag var vernissage. Min lilla prinsessa Filippa stod modell på ett av alstren. Gullungen! Hon var så stolt när hon posade framför bilden (se ovan) :)

Efter den dagliga dosen finkultur åkte vi hem och röjde i trädgården. Det är mycket som har gömt sig under snön denna vinter... hmm... Vet inte hur många hundbajsar jag har plockat upp.

Lagade mumsmiddag bestående av kycklinggrillspett, hemmagjord mangorajasås och dollarchips (alltså som klyftpotatis fast i skivor). Gick hem hos hela familjen!

I morgon är det studiedag och kidsen är lediga. Hurra tänkte barnen och började bjuda in kompisar på övernattning. NEEEEEJ sa Dennis & jag som har jobb och studier som vanligt. Lite småsura gick de ändå och la sig 20.30. Hör dem dock fortfarande på övervåningen :)

Nu blir det lite filmmys med mannen. Nattinatt

1 kommentar:

  1. Gott Jojo med BLOGG! Nu slipper jag ringa och kolla läget med dig ;) Kommer ju ha stenkoll på dig ändå!
    Skoj P & K!

    SvaraRadera