onsdag 19 maj 2010

På turné till Västra stranden


Min plan var en jättemysig kväll på Västra stranden med barn och hundar. Engångsgrill, festis & wienerkorv. Kunde ha varit en idyllisk kväll...

Om det bara inte hade varit för att en del andra hundägare är j¤vla IDIOTER. Håll era ouppfostrade hundar i koppel om ni inte kan kontrollera dem!!!För hur kul är det egentligen att bli påhoppad av en stor hund du aldrig sett förut när du står och grillar korv. Eller när nån klumpeduns till jycke försöker springa runt dina KOPPLADE hundar vilket resulterar i en stor knut av hundar och koppel. Eller skrämmer livet ur din lilla valp & dina barn? Nä fy!

Men vi hade det väldigt mysigt i allafall. Barnen badade (galningar) och hundarna likaså. Ayla & Smilla älskar ju att bada och simma! Till och med lilla Miley badade tassarna lite.. hihi... Korven blev lite bränd och sandig men smakade finfint ändå.






I morgon ska jag jobba kväll & mamma ska komma och vara barn- och hundvakt. Tack mams!

Ha en mysig kväll!

/Jo

1 kommentar:

  1. Men DÅ! Är inte hundstranden tillför ALLA hundar!? Tycker/trodde det var meningen att hundarna kunde få springa löst där! Det är ju hela poängen! Papillons kan ju hänga i en väska på axlen på stan el nått :)
    Synd att ni fick sand på korven dock!
    Kramilikram :D

    SvaraRadera