måndag 3 maj 2010

Precis klippt gräset för första gången i år. Luktar sommar! Nån på gatan som grillade också. Slöt man ögonen kunde man nästan inbilla sig att det var sommar. Aaaaah... :)

Jobbat hela helgen. Har gått jättebra även om det är mycket att hålla reda på som 'newbee'. Förutom att jobba så har jag varit på en jättetrevlig valborgsmiddag i Tiarp hos Eva & Mattias. De hade ett uterum som gjorde mig grön av avund,- Flipperspel och biljardbord!!! Lovely!

I lördags var det 40- årsfest för Magnus och Maria. Många glada gäster i olika åldrar, god mat och dryckerna flödade. Av oss fick de en ölprovning med efterföljande middag o dryck för dem och deras respektive. Detta presentkort fick de i en flaskpost. Och med flaskpost menar jag att vi hade petat ner ett ihoprullat papper i en flaska. Enda möjligheten att få upp pappret var att slå sönder flaskan vilket visade sig vara svårare än man kunde tro. Magnus slog och slog men flaskan bestod. Den fick slutligen ge vika för betongtrappan utanför.



Tack alla ni fantastiska människor som gör livet så roligt att leva!

Har varit med Lippis i skolan idag. Inga större katastrofer den här gången. Bara mys. Känns underbart skönt att hon är såååååååå stolt över sin mamma. Lilla älsklingen!

Dennis är fortfarande på jobbet o klockan är halv åtta. Stackars! Nu ska jag städa lite o natta barn.

Goder afton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar